Chocolatier & Confiserie Burie

Chocolatier Burie is al sinds 1962 een ambachtelijke chocolatier, gevestigd in Antwerpen. Burie, recent verhuisd naar een nieuwe locatie, is na zovele jaren nog steeds koploper in het maken van prachtige chocolade etalagestukken, die men van overal uit de wereld vol verwachting komt bezichtigen. Als originele bedenker van het Antwerps diamantje, mag Burie zich ook een echt uithangbord van de stad Antwerpen noemen.

Indien deze eeuwenoude ambacht u toch nog niet volledig heeft weten te overtuigen dan zal de uiterst vriendelijke bediening van Burie dit zeker wel doen. Gedurende de week staat men bij Burie steeds paraat om al uw chocoladewensen te vervullen met een brede glimlach.
Naast alle originele en gepersonaliseerde chocoladecreaties kunt u op de nieuwe locatie ook heerlijk genieten van een drankje met praline. Dit kunt u tijdens de koude winterdagen binnen nuttigen of gedurende de zomermaanden kan dit ook steeds buiten op een zeer aangenaam terras. Daarnaast voegde Burie ook een afdeling doopsuiker toe aan zijn assortiment. Deze unieke, met de hand vervaardigde collecties vormen nu al een echte publiekstrekker voor Burie.

Adres
Nationalestraat 42
2000 Antwerpen
T 03 233 13 08

www.burie.be

Openingsuren
Maandag tot zaterdag van 10u-18u

Chocolate Pass
2 coupons: 3 pralines