Cremerie Germaine

Een écht goede gelato is zoals een blanco schilderdoek. Het is een droom, gevuld met onvergetelijke smaken en een passie voor Italiaanse traditie die je smaakpapillen verwent. Alles wat nodig is om een huisbereide premium gelato te maken is een mix van creativiteit, vakmanschap en de hulp van enkele tevreden koeien. En dat is wat Cremerie Germaine met liefde voor het vak doet.

De smaken worden afgestemd op het seizoen en worden gemaakt van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. In de open Gelato Laboratory krijgt de inspiratie de vrije loop om dié bevroren lekkernijen te maken die je in het verbruikssalon kunt eten, of aan de schepijstoog bestelt, of meeneemt. En dat alles in een vriendelijke en leuke omgeving, want zo zijn de mensen van cremerie Germaine zelf ook. Wanneer gelato zo lekker is, dan moet het ook top zijn. De huisfilosofie geeft dat perfect weer:
– Wees eerlijk.
– Wees heerlijk.
– Creëer herinneringen.

Adres
Nassaustraat 13
2000 Antwerpen
T 03 226 37 95

www.cremeriegermaine.be

Openingsuren
Dinsdag tot zondag: 12u–22u
Maandag gesloten

Chocolate Pass
2 coupons: 2 bolletjes ijs naar keuze