Met gids

EXPOBEZOEK EN PROEVERIJ

Ex-postgebouw, boven Mercado, Groenplaats, Antwerpen
Van 2 februari t.e.m. 31 maart 2018. Open van 13u tot 17u. Gesloten op maandag en dinsdag.
Bezoeken april: enkel rondleidingen voor groepen (minimum 10 personen) met onze gids, op afspraak.

Tentoonstellingsbezoeken met een gids

Laat je verrassen door de interessante geschiedenis en extra anekdotes over het zout en zoet van Antwerpen. De rondleiding duurt 1 à 1,5u en kan geboekt worden van 2 februari 2018 tot en met eind maart 2018 van woensdag tot en met zondag. De prijs voor de rondleiding bedraagt € 80,- voor een groep van maximaal 20 personen. De inkomprijs voor de tentoonstelling is hierbij niet inbegrepen (€ 5,-/persoon, ter plaatse te betalen).

Elke zondag in februari en maart kan je om 15u aansluiten bij de gegidste rondleiding. Deze kost € 14,- inclusief gids en inkom. Je hoeft niet te reserveren. De gids wacht u op om 14u45 aan de kassa van de tentoonstelling.

Voor meer info of boekingen: tours@antwerpenkoekenstad.be
Vermeld je naam, het aantal personen, de datum en het gewenste startuur.

CHOCOLADE- en/of KOEKENSTADWANDELING

Bij de chocoladewandeling bezoek je met een gids verschillende top chocolatiers en proef je de meest intense chocoladesoorten. Je wordt ingewijd in tot de geschiedenis en het productieproces van chocolade.

De pateekeswandeling focust zich dan weer op patisserie en koffie. Hier neemt een gids je mee op sleeptouw langs verschillende patisseriezaken en smul je van droge en smeuïge variaties van het pateeke.

Prijs:
€ 25 per persoon vanaf 10 personen
Tijdens de chocolade- of pateekesweek: gids voor proeverij met pateekes of chocoladepas, inclusief brochure, vrije toegang tot de tentoonstelling.
Buiten de chocolade- of pateekesweek: inclusief gids en proeverij, brochure en vrije toegang tot de tentoonstelling zolang deze open is.

Inschrijven
Boek voor deze uitstap via tours@antwerpenkoekenstad.be. Vermeld duidelijk je naam, chocolade- of pateekesproeverij, het aantal personen, de datum en het gewenste startuur. Na de boeking ontvangt u informatie over betaling, gids, plaats van afspraak.
Wens je alleen of met enkele chocoladeliefhebbers deel te nemen, dan kan je aansluiten bij een open wandeling. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

De rondleidingen in de tentoonstelling en de wandelingen gebeuren in samenwerking met www.smakelijkestad.be