Pateekes week

De Antwerp Pateekes Week zet de patissiers, koffiehuizen en tearooms in Antwerpen in de kijker. Het is een proeverroute speciaal voor iemand die van pateekes, gebak en koffie of thee houdt! Je kan dit individueel of in groep doen. Deze week was vorig jaar weerom succesvol. De pateekesweek loopt van vrijdag 2 februari tot en met zondag 11 februari 2018. Deze editie staat in het thema van innovatie in pateekes.

Pateekes Pass

Als je wilt deelnemen aan de pateekesweek koop je een pateekespas. Deze is vanaf half januari verkrijgbaar bij alle deelnemende zaken en de Dienst Toerisme Stad Antwerpen, Grote Markt 13 te Antwerpen en in het Centraal Station Antwerpen. Voor groepen koop je de passen best aan bij de Dienst Toerisme Stad Antwerpen. Je vindt een overzicht van de deelnemende patissiers hier terug.

De pateekespas kost 10 euro en bevat 10 bonnetjes die u kunt inwisselen bij de deelnemende handelszaken. De pateekes, koffie of ander lekkers dat u voor de bonnetjes krijgt, heeft een waarde die ruim hoger is dan het aankoopbedrag van de pateekespas.
Je kan maximaal 2 coupons per pateekespas bij eenzelfde winkelier verbruiken. Het is normaal gezien niet voorzien dat men de producten in de winkel nuttigt.

apw17-pass-front

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kleurcode

Er zijn coupons met en zonder kleurcode. De kleurcode merk je aan gekleurd bolletje rechtsboven op de coupon. De coupons met en zonder kleurcode kan je bij alle deelnemende zaken inwisselen behalve bij patisserie Schoenaers waar alleen de coupons met het gekleurd bolletje geldig zijn.

Bij de Pateekes Pass ontvang je ook deze brochure met informatie over de deelnemende handelszaken én een inkomkaart (ter waarde van 10 euro) voor de tentoonstelling Antwerpen chocoladestad-fabriek, oud postgebouw, boven Mercado, Groenplaats.

Met de Pateekes Pass van 10 euro krijgt u dus zeker het dubbel in aankoopwaarde terug.

Hoe Pateekespassen reserveren van bij je thuis?

U kunt bij de deelnemende zaken en de toeristische dienst van Antwerpen één of meerdere passen aanschaffen.
Maar u kan ook van thuis uit -zolang de voorraad strekt- pateekespassen aankopen. Om boekingskosten te vermijden, is de minimum bestelhoeveelheid  5 exemplaren (dit is dus 5 maal 10 euro). Er worden dan geen extra kosten aangerekend. U stort het bedrag (aantal passen maal 10 euro) op het rekeningnummer BE96 3630 4734 2205 van vzw Koekenstad, Elisabethlaan 1a, 2600 Antwerpen, met vermelding van

– de naam van de persoon die de passen komt ophalen;
– de naam van de organisatie;
– het aantal en type van passen (chocolade- en/of pateekespas).

Na ontvangst van het bedrag op onze rekening, kan de persoon die genoteerd staat op het betalingsuittreksel, op vertoon van dit uittreksel en zijn identiteitskaart, vanaf 15 januari de passen afhalen bij Patisserie Lints, Vleminckveld 68, 2000 Antwerpen.