Pateekes week

De Antwerp Pateekes Week zet de patissiers, koffiehuizen en tearooms in Antwerpen in de kijker. Het is een proeverroute speciaal voor iemand die van pateekes, gebak en koffie of thee houdt! Deze week was vorig jaar weerom succesvol. In 2016 loopt de pateekesweek van vrijdag 29 januari tot en met zondag 7 februari 2016. Deze editie staat in het thema van innovatie in pateekes.

Pateekes Pass

Als u wilt deelnemen aan de pateekesweek koopt u een pateekespas. Deze is vanaf half januari 2016 verkrijgbaar bij alle deelnemende zaken en de Dienst Toerisme Stad Antwerpen, Grote Markt 13 te Antwerpen. Je vindt een overzicht van de deelnemende patissiers hier terug.

pateekespass2016-specimen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De pateekespas kost 10 euro en bevat 10 bonnetjes die u kunt inwisselen bij de deelnemende handelszaken. De pateekes, koffie of ander lekkers dat u voor de bonnetjes krijgt, heeft een waarde die ruim hoger is dan het aankoopbedrag van de pateekespas.

Je kan maximaal 2 coupons per pateekespas bij eenzelfde winkelier verbruiken. Het is normaal gezien niet voorzien dat men de producten in de winkel nuttigt.

Bij de Pateekes Pass ontvang je ook deze brochure met informatie over de deelnemende handelszaken én een inkomkaart (ter waarde van 5 euro) voor de tentoonstelling “Op de koffie bij Nottebohm” in de Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience, Hendrik Conscienceplein 4, 2000 Antwerpen. Deze expo loopt van zaterdag 30 januari tot en met zondag 13 maart 2016.

Met de Pateekes Pass van 10 euro krijgt u dus zeker het dubbel in aankoopwaarde terug.