Azumaya

Of je benieuwd bent naar de kunst van Japanse groene thee, groene thee gezondheids-voordelen, of gewoon wil ontspannen en genieten van een heerlijk kopje top-kwaliteit groene thee… Azumaya brengt u steeds een authentieke Japanse groene thee-ervaring.

Onze thee-experts selecteren persoonlijk de beste Japanse groene thees voor ons theecafé en -winkel. Door rechtstreeks met de theeproducenten te werken, met veel aandacht voor de verpakking en verzending, kunnen wij een unieke en ongewoon verse selectie groene thee aanbieden.

In het Azumaya theecafé ben je steeds welkom voor een kopje thee met gebak of sushi, een groene thee degustatie-menu en zelfs om een Japanse groene thee workshop te volgen. Wij bereiden de thee op de Japanse manier, zodat de fijne en geraffineerde smaken volledig to hun recht komen. We delen graag onze thee-expertise met u, zodat u ook thuis een perfect kopje Japanse groene thee kan zetten.

Je kan Japanse groene thee kopen in onze winkel in Antwerpen en in onze online groene thee shop. We hebben een uitgebreide selectie Japanse groene thee accesoires: alles wat je nodig het om uw eigen Japanse groene thee-ritueel te maken.
Ontdek de buitengewone smaken van de Japanse groene thee bij Azumaya!

Adres
Leopoldplaats 12
2000 Antwerpen
03 633 86 99
info@azumaya.be

Openingsuren
Dinsdag tot vrijdag: 13u – 18u
Zaterdag: 11u – 18u
Gesloten op zo, ma en feestdagen

Pateekes Pass
1 coupon: 1 geroosterde groene thee

AKS16_APW_Azumaya_03LR