Konditori

Brood. Warm en krokant, net uit de oven. Bestaat er iets beters? Wie tuk is op ovenvers, lekker én apart, moet beslist eens langs bij Konditori.
Bakker-patissier Steve startte als jonge snaak bij de betere bakkers in en rond het Waasland. In Antwerpen ging hij aan de slag bij topchocolatier DelReY, waar hij zich vijf jaar lang specialiseerde in alle facetten van de patisserie.
Bij chefs Bernard Proot en Gunther Van Essche kwam zijn kunde tot volle wasdom. Van reizen naar verre en exotische landen bracht hij ingrediënten en smaken mee, die zijn creaties een originele, aparte toets geven.
Na een stage bij de Franse top-patissier François Payard in New York, keerde hij terug naar Antwerpen en opende hij samen met zijn vrouw zijn eigen bakkerszaak.

Adres
Schermersstraat 8
2000 Antwerpen
T 03 344 82 93
www.konditori.be
info@konditori.be

Openingsuren
Open van ma, do tot zo: 7u – 19u
Gesloten op di en woe

Pateekes Pass
2 coupons: 1 glaasje met chocoladestructuren

konditori1LR