Joost Arijs

Joost Arijs maakte kennis met de geheimen van het vak in de Brugse hotelschool Ter Groene Poorte, waar hij een patisserieopleiding volgde. Als jonge patissier leerde hij het metier bij patisserie Mahieu in Woluwe, patisserie Ducobu in Waterloo en als chef-patissier in het driesterrenrestaurant Hof van Cleve in Kruishoutem.

In 2011 opende hij, samen met zijn vriendin Elke De Baerdemaeker, een eigen patisserie- en chocoladezaak in de Gentse Vlaanderenstraat. Zijn creaties vielen meteen in de smaak. Een jaar later werd Joost Arijs door Gault&Millau verkozen tot ‘Beste Patissier van België’. In maart 2015 opende hij een tweede zaak in hartje Antwerpen vlakbij het modemuseum, gelegen tussen de Kammenstraat en de Nationalestraat. Hier ontdek je de puurheid van ingrediënten, verfijnde smaken en texturen. Perfectie, vernieuwing én smaak! Zeker een bezoekje waard!

Adres
Theodoor van Rijswijckplaats 3
2000 Antwerpen
03 501 98 39
http://www.joostarijs.be

Openingsuren
Open van di tot vrij: 11u–18u
Zaterdag: 10u30–18u30
Gesloten op zon, ma en feestdagen
Koopzondagen: 12u–18u

2 coupons: 1 citroentaartje of chocoladetaartje (alternatief: zakje met 3 macarons)

arijs