Bakkerij Goossens

Bakkerij Goossens werd gesticht in 1884 door Philippe Goossens. Vandaag produceert de vierde generatie bakkers samen met bekwame medewerkers op dezelfde plek artisanale producten, volgens authentieke recepten en op ambachtelijke wijze. Trage kneedprocessen, langdurige en veelvuldige rijstijden en een traditionele vloeroven zijn ons geheim. Onze specialiteiten zijn verscheidene broodsoorten waaronder het overheerlijke roggeverdommeke en een resem van speciale broden als suikerbrood, stollen, succadebrood, chocolade brood …
Patisserie kan uiteraard niet ontbreken.
We bieden klassieke boterdesserts aan, vaak vermengd met de beste chocolade ter wereld. Traditionele gebakjes als sneeuwpateekes, marmercake, alcazar, kaastaarten en appelgebak kan je bij ons vinden. Uitmuntend is ook de dikke speculaas, naar aloud recept gemaakt in een antieke hartvorm, die nog steeds de initialen PH, van onze stichter, draagt. ​​​

Adres
Korte Gasthuisstraat 31
2000 Antwerpen
T 03 226 07 91

Openingsuren
open van di tot za: 7u – 19u
gesloten op zon- en feestdagen

Pateekes Pass
1 coupon: 1 reuze bokkenpoot, gebak van de dag of waardig vervangproduct

goossens