Chocolate Week

De Chocolate Week is een proeverroute voor iedereen die chocolade lust. Je kan dit individueel of in groep doen. Deze chocoladeweek is heel populair en intussen een vaste waarde. De chocoladeweek loopt van vrijdag 5 maart tot en met zondag 14 maart 2021.

Ten gevolge van de coronapandemie werd beslist deze proeverweek in 2021 samen te laten lopen met de pateekesweek. De proeverweken zijn takeaway en bieden enkel meeneemconsumpties aan. De deelnemende handelszaken zullen conform de actuele richtlijnen van de overheid functioneren.

Chocolate Pass

Om deel te nemen heb je de Chocolate Pass nodig. Deze is vanaf 18 februari 2021 te koop bij de meer dan 20 deelnemende chocolatiers en de Dienst Toerisme Stad Antwerpen, gevestigd op de Grote Markt en in het Centraal Station Antwerpen. Voor groepen koop je de passen best aan bij de Dienst Toerisme Stad Antwerpen. Je vindt een overzicht van de deelnemende chocolatiers hier terug.

De Chocolate Pass kost 10 euro en bevat 10 coupons waarmee je bij de chocolatiers tijdens de chocoladeweek van lekkers kunt genieten. Dat gebeurt tegen afgifte van een of twee coupons uit de Chocolate Pass

De chocolade, koffie, ijs of ander lekkers dat je voor de bonnetjes krijgt, hebben een waarde die ruim hoger is dan het aankoopbedrag van de chocoladepas. Behalve wanneer het anders vermeld wordt in de brochure, kan je maximaal 2 coupons per chocoladepas bij eenzelfde winkelier verbruiken. Het is niet voorzien dat men de producten in de winkel nuttigt.

Bij de chocoladepas ontvang je ook de brochure met informatie over de deelnemende handelszaken én een kortingsbon op het koffiekoekenpakket: koffiekoekenblik+brochure koffiekoeken+verrassing.

Extra

Aan het tentoontstellingsticket zitten bons voor gratis extraatjes. Deze bons zijn enkel geldig bij bezoek van de tentoonstelling.

Verkoop passen

De chocoladepassen zullen vanaf 18 februari 2021 in de bezoekerscentra van Visit Antwerpen en de deelnemende zaken te koop zijn. U kunt ze op je bezoekdag ter plekke aankopen.
Er is geen online verkoop voorzien van de passen. We doen ons uiterste best om steeds een voldoende voorraad ter beschikking te hebben in de twee bezoekerscentra van Visit Antwerpen.

Voorverkoop voor groepen

Gezien de huidige Covid-maatregelen zijn groepen van 20 personen niet mogelijk en is onderstaande niet van toepassing. Wijzigingen hierin worden op deze website aangekondigd.

Groepen vanaf 20 personen kunnen op voorhand bestellen. De betaling dient vooraf te gebeuren op de bankrekening van
Koekenstad vzw,  Elisabethlaan 1, 2600 Antwerpen
IBAN BE96 3630 4734 2205
BIC BBRUBEBB.

Vermeld hierbij duidelijk uw naam, contactgegevens (telefoon, mailadres), aantal chocolade- en/of pateekespassen en datum van afhaling bij Visit Antwerpen, Markt 13, Antwerpen.
Koekenstad bezorgt vervolgens de passen plus brochures op naam van de organisator/betaler bij Visit Antwerpen (Grote Markt). Op vertoon van zijn identiteitskaart ontvangt deze persoon de passen en brochures. Bij aankoop vanaf 20 passen schenken we gratis het boek De Beukelaer’s Fabrieken.

Visit Antwerpen | .+32 3 232 01 03 | info@visitantwerpen.be
· Het Steen, Steenplein 1, 2000 Antwerpen (open 7/7 van 10u-18u)
· Brandstore Centraal Station, Centraal Station (open 7/7 van 9u tot 17u)