Chocolate Week

De Chocolate Week is een proeverroute voor iedereen die chocolade lust. Je kan dit individueel of in groep doen. Deze chocoladeweek is heel populair en intussen een vaste waarde. In 2020 loopt de chocoladeweek van vrijdag 6 maart tot en met zondag 15 maart 2020.

Chocolate Pass

Om deel te nemen heb je de Chocolate Pass nodig. Deze is begin januari te koop bij de meer dan 20 deelnemende chocolatiers en de Dienst Toerisme Stad Antwerpen, gevestigd op de Grote Markt en in het Centraal Station Antwerpen. Voor groepen koop je de passen best aan bij de Dienst Toerisme Stad Antwerpen. Je vindt een overzicht van de deelnemende chocolatiers hier terug.

CW19-pass(specimen)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Chocolate Pass kost 10 euro en bevat 10 coupons waarmee je bij de chocolatiers tijdens de chocoladeweek van lekkers kunt genieten. Dat gebeurt tegen afgifte van een of twee coupons uit de Chocolate Pass.

De chocolade, koffie, ijs of ander lekkers dat je voor de bonnetjes krijgt, hebben een waarde die ruim hoger is dan het aankoopbedrag van de chocoladepas. Behalve als het anders vermeld wordt in de brochure, kan je maximaal 2 coupons per chocoladepas bij eenzelfde winkelier verbruiken. Het is normaal niet voorzien dat men de producten in de winkel nuttigt.

Bij de chocoladepas ontvang je ook de brochure met informatie over de deelnemende handelszaken én een inkomkaart (ter waarde van 7 euro) voor de tentoonstelling “Antwerpse Handjes”.

Voorverkoop

De chocoladepassen zullen vanaf 9 januari 2020 in de bezoekerscentra van Visit Antwerpen en de deelnemende zaken te koop zijn. U kunt ze er op voorhand of op je bezoekdag ter plekke aankopen.
Er is geen online voorverkoop voorzien van de passen. We doen ons uiterste best om een voldoende voorraad ter beschikking te hebben in de twee bezoekerscentra van Visit Antwerpen.

Visit Antwerpen | .+32 3 232 01 03 | info@visitantwerpen.be
Bezoekerscentrum Grote Markt 13 | dagelijks open van 10 tot 17 uur
Bezoekerscentrum Centraal Station, (niveau 0, vlakbij de roltrappen) | dagelijks open van 9 tot 17 uur.