< Terug naar overzicht

Chocolade-Atelier Vyverman

Net buiten het centrum van Sint-Niklaas kan je het Chocolade-Atelier van Wim Vyverman terug vinden. Bij een bezoekje aan de winkel kan je naar hartenlust de chocolade geuren komen opsnuiven. Vanuit de winkel heb je een inkijk in het open atelier. Voor kwaliteit ben je hier zeker aan het juiste adres! Deze topchocolatier staat sinds 2018 in de gerenommeerde gids van Gault&Millau.

Ook kon hij tijdens enkele prestigieuze chocoladewedstrijden zeer mooie trofeeën in de wacht slepen. Zo won Wim in 2017 met zijn ‘Monkey reep’ de prijs voor beste Belgische chocolade snack, in 2019 wist hij met de ‘Mallowstick praline’ de titel van beste Belgische praline te verzilveren en in 2021 werd hij tweede in de nationale selectie van de World Chocolate Masters.
Samen met collega chocolatier Wauters ontwierp Wim in 2012 het Sint-Niklase stadsproduct de Ballonpralines in vijf verschillende smaken, en exact 10 jaar erna kreeg dit verhaal een mooi vervolg met de Reynaertpralines. Deze werden ontworpen in een melkchocolade en pure chocolade variant.
Kortom, redenen genoeg om dit topadres zeker een bezoekje te brengen!


Adres

Begijnenstraat 41
9100 Sint-Niklaas
0473 999 996

www.chocolade-atelier.be


Openingsuren

Din-vrij: 9u30–12u en 13u–18u
Zaterdag: 9u30–18u
Zondag en maandag gesloten
1 coupon: doosje 2 Reynaertpralines/ballonpralines 3 coupons: doosje 6 Reynaertpralines/ballonpralines
< Terug naar overzicht