< Terug naar overzicht

IN CHOC by Tom Coosemans

Topchocolatier Tom Coosemans is de inspirator van het IN CHOC team. In de winkel, op het Antwerpse Eilandje, zie je hem aan het werk in zijn open atelier. De creatieve duizendpoot werkt en experimenteert daar met de allerbeste chocolade en met topproducten uit de hele wereld, zoals vanille uit Tahiti, Piëmontese hazelnoten, pistachenoten van Bronte of Japanse yuzu.

Het succesverhaal, dat begon in het ouderlijke huis, wordt sinds 2019 erkend door Gault & Millau. Ook in het buitenland wordt de chocolade gesmaakt, zo exporteert IN CHOC jaarlijks onder andere naar Japan.


Adres

Nassaustraat 15
2000 Antwerpen

www.inchoc.be


Openingsuren

Deelname vanaf woensdag 21 februari
Woe–zat: 10u–18u
Zondag: 11u–17u
Maandag en dinsdag gesloten
1 coupon: 2 pralines ‘Antwerps Handje’ IN CHOC style
< Terug naar overzicht