Topchocolatier Tom Coosemans is de inspirator van het IN CHOC team. In de winkel, op het Antwerpse Eilandje, zie je hem aan het werk in zijn open atelier. De creatieve duizendpoot werkt en experimenteert daar met de allerbeste chocolade en met topproducten uit de hele wereld, zoals vanille uit Tahiti, Piëmontese hazelnoten, pistachenoten van Bronte of Japanse yuzu.
Het succesverhaal, dat begon in het ouderlijke huis, wordt sinds 2019 erkend door Gault & Millau. Ook in het buitenland wordt de chocolade gesmaakt, zo exporteert IN CHOC jaarlijks onder andere naar Japan.
Adres
Nassaustraat 152000 Antwerpen
Openingsuren
Deze winkel doet mee vanaf woensdag 1 maart 2023Woe–zat: 10u–18u
Zondag: 11u–17u
Maandag en dinsdag gesloten
1 coupon: 2 pralines ‘Antwerps Handje’ IN CHOC style
< Terug naar overzicht