< Terug naar overzicht

Sleeubus • Louis d’Anvers

Wat begon als een kleine confisserie in 1923 in de Isabellalei in Antwerpen, is geëvolueerd tot dé referentie in marsepein, fondant en broyage. Al sinds het prille begin weten we goed genoeg ‘wat’ we maken, en ‘hoe’ we het willen maken: volgens ongewijzigd en beproefd recept. Savoir faire à la belge. Flexibel om op maat voor u de beste marsepein te maken, maar compromisloos inzake kwaliteit van grondstoffen en productieproces. Onze mensen werken eerst met het hart en dan met het hoofd. Het zijn durvers én doeners. Het beste van vroeger met de nooit aflatende inzet van vandaag. Dat maakt onze producten zo onweerstaanbaar, al vier generaties lang.

Nu we exact honderd jaar jong zijn, brengen we – ter ere van Louis en van onze geliefde stad – onze heerlijke creaties naar de consument onder de naam Louis d’Anvers. Heerlijke 50/50 marsepein, natuur, suikervrij of omhuld in een krakend jasje van pure Belgische chocolade… Alles wat het hartje van een lekkerbek sneller doet slaan kan u vinden via onze webshop, de betere fine food winkel of aan het authentiek loketje van onze fabriekswinkel. Tijdens de pateekesweek zijn we uitzonderlijk op zaterdag tussen 10-16u geopend.


Adres

Isabellalei 92
2018 Antwerpen
03 230 12 01

www.sleeubus.be


Openingsuren

Maa–don: 9u–12u & 13u–16u30
Vrijdag: 9u–12u
Zaterdag en zondag gesloten
2 coupons: 1 buche 50/50 marsepein 100g omhuld met pure Belgische chocolade
< Terug naar overzicht