Pateekes week

De Pateekes Week zet de patissiers, koffiehuizen en tearooms in Antwerpen in de kijker. Het is een proeverroute speciaal voor iemand die van pateekes, ijs, koffie of thee en ander lekkers houdt! Je kan dit individueel of in groep doen. Deze week was vorig jaar weerom succesvol. De pateekesweek loopt van zaterdag 1 februari tot en met zondag 9 februari 2020.

Pateekes Pass

Als je wilt deelnemen aan de pateekesweek koop je een pateekespas. Deze is begin januari verkrijgbaar bij alle deelnemende zaken en de Dienst Toerisme Stad Antwerpen, Grote Markt 13 te Antwerpen en in het Centraal Station Antwerpen. Voor groepen koop je de passen best aan bij de Dienst Toerisme Stad Antwerpen. Je vindt een overzicht van de deelnemende patissiers hier terug.

PW19-pass(specimen)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De pateekespas kost 10 euro en bevat 10 bonnetjes die je kan inwisselen bij de deelnemende handelszaken. De pateekes, koffie of ander lekkers dat je voor de bonnetjes krijgt, hebben een waarde die ruim hoger is dan het aankoopbedrag van de pateekespas.

Behalve als het anders vermeld wordt in de brochure, kan je maximaal 2 coupons per pateekespas bij eenzelfde winkelier verbruiken. Het is normaal niet voorzien dat men de producten in de winkel nuttigt.

Bij de Pateekes Pass ontvang je ook deze brochure met informatie over de deelnemende handelszaken én een inkomkaart (ter waarde van 7 euro) voor de tentoonstelling “Antwerpse Handjes”.

Voorverkoop

De pateekespassen zullen vanaf 9 januari 2020 in de bezoekerscentra van Visit Antwerpen en de deelnemende zaken te koop zijn. U kunt ze er op voorhand of op je bezoekdag ter plekke aankopen.
Er is geen online voorverkoop voorzien van de passen. We doen ons uiterste best om een voldoende voorraad ter beschikking te hebben in de twee bezoekerscentra van Visit Antwerpen.

Visit Antwerpen | .+32 3 232 01 03 | info@visitantwerpen.be
Bezoekerscentrum Grote Markt 13 | dagelijks open van 10 tot 17 uur
Bezoekerscentrum Centraal Station, (niveau 0, vlakbij de roltrappen) | dagelijks open van 9 tot 17 uur.