Antwerpen Koekenstad wandeling met gids

Heel het jaar door kunt u inschrijven voor een begeleide Antwerpen Koekenstad wandeling. Tijdens deze wandeling leidt een stadsgids je langs boeiende historische plekjes in de stad en focust zich op de Antwerpse geschiedenis van koekjes, chocolade, patisserie en koffie. Hier neemt een gids je mee op sleeptouw langs verschillende ambachtelijke zaken en smul je van de lekkerste lokale chocolade, koekjes en koffie.

Bakkerij-VeronWEB

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
De rondleiding duurt circa 2 uur en kan heel het jaar door worden geboekt. De prijs voor de gids bij de rondleiding bedraagt € 80 voor een groep van maximum 20 personen. De betaling hiervan gebeurt op voorhand via Visit Antwerpen. Voor de proevertjes komt er 10 euro per persoon bij. Dit bedrag wordt ter plekke voor de start van de wandeling aan de gids betaald.

Tijdens de pateekesweek (vrijdag 1 februari tot en met zondag 10 februari 2019) en chocoladeweek (vrijdag 8 maart tot en met zondag 17 maart 2019) gebeurt het proeven met de pateekespas of chocoladepas (bevat 10 proefcoupons) en je ontvangt de brochure van de pateekes- of chocoladeweek plus een gratis inkomticket voor de tentoonstelling (geldig van 1 februari tot 17 maart 2019).

Inschrijven

Voor meer info of boekingen: tickets@visitantwerpen.be
Vermeld duidelijk je naam, het aantal personen, de datum en het gewenste startuur. Na de boeking ontvang je informatie over betaling, gids, plaats van afspraak.
Deze wandelingen gebeuren in samenwerking met de Antwerpse Stadsgidsen www.kgva.be en www.visitantwerpen.be.