La Maison Du Chocolat Belge

La Maison du Chocolat Belge is een nieuw concept die je unieke Belgische chocolade en de heerlijke Belgische koekjes van Jules Destrooper leert kennen. Dankzij onze passie kunnen wij u het perfecte aanbod van chocolade (i.e. pralines, truffels, Antwerpse handjes, tabletten, etc.) en koekjes aanbieden. La Maison du Chocolat Belge is dé leverancier bij uitstek voor gepersonaliseerde producten, waarbij u steevast kan rekenen op kwaliteit, flexibiliteit en hoogstaande service.

Het is 1886. Jules Destrooper werkt in stilte en vol passie aan de recepturen van zijn ondertussen wereldvermaarde lekkernijen. De originele Jules Destrooper recepten blijven tot op vandaag een goed bewaard geheim, al geven wij je graag mee dat we voor al onze koekjes alleen gebruik maken van de puurste ingrediënten. Concreet betekent dit dat wij geen gebruik maken van bewaarmiddelen, kleur- en kunstmatige smaakstoffen. Ouderwets denk je? Wij zien het als een compliment!

Wij verwelkomen u met veel plezier in onze flagship store waar u naast onze vaste gamma tevens beroep kunt doen op onze ‘speciale editie’ producten…

Adres
Meir 78
2000 Antwerpen
03 232 31 23
www.belgiumchocolate.eu

Openingsuren
Open van ma tot za: 10u–18u30
Zondag gesloten

Pateekespas
1 coupon: 1 doosje Natuurboterwafels

LaMaisonduChocolatBelge