< Terug naar overzicht

coffee-xpress

Vijf jaar geleden nam Dirk Claessens de koffietruck van coffee-xpress over als doorsnee koffiebar. Deze groeide al snel uit tot een ware passie.

Deze passie vertaalde zich in het zoeken naar de betere koffiebonen, maar ook in het aanbieden van lekkere special coffees en aanverwanten, die met de juiste verhoudingen en zorg worden samengesteld. Hij bracht het merk naar een hoger niveau door kwalitatieve koffie aan te bieden en zich zo te onderscheiden. Na vijf jaar is hij nog even gedreven in zijn vak, waar service en kwaliteit voorop staan.

Coffee-xpress is een premium merk voor echte koffielovers, levensgenieters, kenners van de markt. De koffie is verkrijgbaar in de foodtruck en in verpakkingen om thuis te drinken.
Wat past er het beste bij koffie? Juist ja, zoetigheden! Ondertussen bieden ze tal van lekkere zoetigheden aan zoals verse Luikse wafels, donuts, muffins, taarten en gebak. De Luikse wafels worden ter plaatse gebakken, zodat ze lekker warm gegeten kunnen worden.

Ben jij net als Dirk verzot op koffie? Bezoek dan zeker zijn mobiele koffietruck voor een gezellige koffieklets, of voor een goed gesprek mocht je wildere (bedrijfs)plannen hebben.


Adres

Vruntebaan 17
2520 Emblem
0489 334 426

www.coffee-xpress.be


Openingsuren

Din–vrij: 10u–18u
Zaterdag: 14u–18u
Zondag: 15u–18u
1 coupon: warme Luikse wafel OF een koffie 2 coupons: warme Luikse wafel EN een koffie
< Terug naar overzicht