< Terug naar overzicht

IJssalon Pinguin

IJssalon Pinguin is al méér dan 90 jaar the place to be voor de ijsliefhebber en bovendien een echte familiezaak met ijs en wafels volgens het originele recept van overgrootmoeder Mie Goor.
Vandaag staat de vierde generatie mee achter het wafelijzer en de ijsmachines, om nog altijd op de oorspronkelijke ambachtelijke methode maar met een moderne insteek elke dag ijs te draaien van verse melk, aan huis geleverd door onze melkboer.

De heerlijke Brusselse wafels worden nog op een gasvuur gebakken: krokant van buiten en zacht van binnen zoals het hoort!

Of het nu is voor een ijsje, een wafel, pannenkoek of snack… iedereen komt graag naar de PINGUIN voor het authentiek karakter.

Ons team van gemotiveerde medewerkers staat mee in voor de gezelligheid en de open warme sfeer waar jong en oud zich thuis voelt.

Tijdens de zomermaanden hebben wij al enkele jaren een take away van onze ijsjes in de pop-up op het Marktplein in Wijnegem. In het najaar van 2023 zal in de nabijheid een nieuw ijssalon geopend worden.


Adres

Herentalsebaan 268
2100 Deurne
03 321 42 14

www.pinguin-ijssalon.be


Openingsuren

Woe–zon: 12u–18u
Maandag en dinsdag gesloten
2 coupons: 1 Brusselse wafel met chocolade-ijsje
< Terug naar overzicht