< Terug naar overzicht

Van Opstal-Van Boxel

Van Opstal-Van Boxel is een moderne, ambachtelijke bakkerij. Hun creaties zijn gemaakt volgens de traditionele recepturen van de familie van Opstal. Het is een uitgebreid assortiment artisanale producten: smaakvolle broden, heerlijke patisserie, drooggebak en rijkelijk belegde broodjes.

In de Noorderkempen zijn ze met hun zes winkels al meer dan vijftig jaar een begrip in de streek. Enkele maanden geleden besliste dochter Siem Van Opstal om een winkel open te doen op de De Keyserlei. De ambachtelijke producten zijn bewaard gebleven, alleen het winkel- concept is in een ‘stedelijker’ jasje gestoken: een deel van de producten kan je namelijk nemen in zelfbediening en de koffiekoeken en een deel van de pateekes worden ter plaatse gemaakt.

Pastel de Belém of pastel de nata (gebakje uit Belém of roomgebakje) is een van de bekendste zoetigheden uit de Portugese keuken. Het oorspronkelijke recept is het slechtst bewaarde geheim van Portugal, want je kan het gebakje zowat overal waar Portugezen wonen verkrijgen.


Adres

De Keyserlei 49
2018 Antwerpen
03 226 26 83

www.vanopstal-vanboxel.be


Openingsuren

Open van ma-za: 07u–19u
Zondag: 08u–17u
1 coupon: 1 pastel de nata
< Terug naar overzicht