Chocolate Week

De Antwerp Chocolate Week is een proeverroute voor iedereen die chocolade lust. Je kan dit individueel of in groep doen. Deze chocoladeweek kende vorig jaar een groot succes en was uitverkocht. In 2019 loopt de chocoladeweek van vrijdag 8 maart tot en met zondag 17 maart 2019.

Chocolate Pass

Om deel te nemen heb je de Chocolate Pass nodig. Deze is vanaf half januari te koop bij de meer dan 20 deelnemende chocolatiers en de Dienst Toerisme Stad Antwerpen, gevestigd op de Grote Markt en in het Centraal Station Antwerpen. Voor groepen koop je de passen best aan bij de Dienst Toerisme Stad Antwerpen. Je vindt een overzicht van de deelnemende chocolatiers hier terug.

Pages from CW18-pass-LRfront

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Chocolate Pass kost 10 euro en bevat 10 coupons waarmee je bij de chocolatiers tijdens de chocoladeweek van lekkers kunt genieten. Dat gebeurt tegen afgifte van een of twee coupons uit de Chocolate Pass.

De chocolade, koffie, ijs of ander lekkers dat je voor de bonnetjes krijgt, hebben een waarde die ruim hoger is dan het aankoopbedrag van de chocoladepas. Behalve als het anders vermeld wordt in de brochure, kan je maximaal 2 coupons per chocoladepas bij eenzelfde winkelier verbruiken. Het is normaal niet voorzien dat men de producten in de winkel nuttigt.

Bij de chocoladepas ontvang je ook de brochure met informatie over de deelnemende handelszaken én een inkomkaart (ter waarde van 7 euro) voor de tentoonstelling Chocolat Martougin, ex-OCMW gebouw, Lange Gasthuisstraat 39, 2000 Antwerpen.

Hoe Chocoladepassen reserveren van bij je thuis?

Je kan bij de deelnemende zaken en de toeristische dienst van Antwerpen één of meerdere passen aanschaffen.
Maar je kan ook van thuis uit -zolang de voorraad strekt- chocoladepassen aankopen. Om boekingskosten te vermijden, is de minimum bestelhoeveelheid  5 exemplaren (dit is dus 5 maal 10 euro). Er worden dan geen extra kosten aangerekend. U stort het bedrag (aantal passen maal 10 euro) op het rekeningnummer BE96 3630 4734 2205 van vzw Koekenstad, Elisabethlaan 1a, 2600 Antwerpen, met vermelding van

– de naam van de persoon die de passen komt ophalen;
– de naam van de organisatie;
– het aantal en type van passen (chocolade- en/of pateekespas).

Na ontvangst van het bedrag op onze rekening, kan de persoon die genoteerd staat op het betalingsuittreksel, op vertoon van dit uittreksel en zijn identiteitskaart, vanaf 30 januari de passen afhalen bij Sinjoor Store, Vlasmarkt 26, 2000 Antwerpen. Elke dag open van 11u tot 18u. Maandag en dinsdag gesloten.