Chocolate Week

De Antwerp Chocolate Week is een proeverroute voor iedereen die chocolade lust. Deze chocoladeweek kende vorig jaar een groot succes en was uitverkocht. In 2016  loopt de chocoladeweek van vrijdag 19 februari tot en met zaterdag 27 februari 2016.

Chocolate Pass

Om deel te nemen heb je de Chocolate Pass nodig. Deze is vanaf half januari 2016 te koop bij de meer dan 20 deelnemende chocolatiers en de Dienst Toerisme Stad Antwerpen, gevestigd op de Grote Markt. Je vindt een overzicht van de deelnemende chocolatiers hier terug.

chocolatepass2016-specimen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Chocolate Pass bevat 10 coupons waarmee je bij de chocolatiers tijdens de chocoladeweek van lekkers kunt genieten. Dat gebeurt tegen afgifte van een coupon uit de Chocolate Pass.

Bij de meeste chocolatiers krijg je voor 1 coupon chocolade of pralines ter waarde van ongeveer 2 tot meer euro terug. Je kan maximaal 2 coupons per chocoladepas bij eenzelfde winkelier verbruiken. Het is normaal gezien niet voorzien dat men de producten in de winkel nuttigt.

Deze chocoladepas bevat ook een inkomkaart (ter waarde van 5 euro) waarmee je gratis de tentoonstelling “Op de koffie bij Nottebohm” kan bezoeken in de Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience, Hendrik Conscienceplein 4, 2000 Antwerp. De expo loopt van zaterdag 30 januari tot en met zondag 13 maart 2016.
Je ontvangt bij aankoop van de Chocolate Pass ook de brochure met de deelnemende chocolatiers.

Met de Chocolate Pass van 10 euro krijgt u dus zeker het dubbel in aankoopwaarde terug.