Chocolate Week

De Antwerp Chocolate Week is een proeverroute voor iedereen die chocolade lust. Deze chocoladeweek kende vorig jaar een groot succes en was uitverkocht. In 2017 loopt de chocoladeweek van vrijdag 3 maart tot en met zondag 12 maart 2017.

Chocolate Pass

Om deel te nemen heb je de Chocolate Pass nodig. Deze is vanaf half januari te koop bij de meer dan 20 deelnemende chocolatiers en de Dienst Toerisme Stad Antwerpen, gevestigd op de Grote Markt. Je vindt een overzicht van de deelnemende chocolatiers hier terug.

chocolatepass2016-specimen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Chocolate Pass bevat 10 coupons waarmee je bij de chocolatiers tijdens de chocoladeweek van lekkers kunt genieten. Dat gebeurt tegen afgifte van een coupon uit de Chocolate Pass.

Bij de meeste chocolatiers krijg je voor 1 coupon chocolade of pralines ter waarde van ongeveer 2 tot meer euro terug. Je kan maximaal 2 coupons per chocoladepas bij eenzelfde winkelier verbruiken. Het is normaal gezien niet voorzien dat men de producten in de winkel nuttigt.

Deze chocoladepas bevat ook een inkomkaart (ter waarde van 5 euro) waarmee je gratis de tentoonstelling over chocolade kan bezoeken.

Je ontvangt bij aankoop van de Chocolate Pass ook de brochure (voorbeeld vorige editie) met de deelnemende chocolatiers.

Met de Chocolate Pass van 10 euro krijgt u dus zeker het dubbel in aankoopwaarde terug.