Antwerpen Koekenstad wandeling met gids

Koekenstad organiseert dit jaar (2024) geen begeleide wandelingen.

U kunt met de chocolade- & pateekespas plus de gids die bij het Snoecks jaarboek zit of gratis kan worden gedownload, zelf een wandeling samenstellen.
Onze tentoonstellingen in het ADVN en Het Steen zijn gratis toegankelijk.

Heel het jaar door kunt u inschrijven voor een begeleide Antwerpen Koekenstad wandeling. Tijdens deze wandeling leidt een stadsgids je langs boeiende historische plekjes in de stad en focust zich op de Antwerpse geschiedenis van koekjes, chocolade, patisserie en koffie. Hier neemt een gids je mee op sleeptouw langs verschillende ambachtelijke zaken en smul je van de lekkerste lokale chocolade, koekjes en koffie.

Bakkerij-VeronWEB

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De rondleiding duurt circa 2 uur en kan heel het jaar door worden geboekt. De prijs voor de gids bij de rondleiding bedraagt € 80 voor een groep van maximum 20 personen. De betaling hiervan gebeurt op voorhand via Koekenstad vzw. Voor de proevertjes komt er 15 euro per persoon bij. Dit bedrag wordt ter plekke voor de start van de wandeling aan de gids betaald.

Tijdens de pateekesweek en chocoladeweek gebeurt het proeven met de pateekespas of chocoladepas (bevat 10 proefcoupons) en je ontvangt de brochure van de pateekes- of chocoladeweek plus een gratis inkomticket voor de tentoonstelling.

Inschrijven

Voor meer info of boekingen: antwerpenkoekenstad@gmail.com

Vermeld duidelijk je naam, het aantal personen, de datum en het gewenste startuur. Na de boeking ontvang je informatie over betaling, gids, plaats van afspraak.