< Terug naar overzicht

Helios

Al sinds 1925 een echte familiezaak in het hart van Berchem. Behalve voor allerlei soorten koffiebonen kunnen klanten er ook terecht voor een ruim assortiment aan thee, chocolade, koekjes, honing en confiserie. Een concept store avant la lettre.

Juliette en haar man Feliciano zijn reeds de vierde generatie binnen de familie. Helios biedt een ruim assortiment van geschenkmanden, speciaalbieren, snoepgoed en leuke lokale Antwerpse specialiteiten. Laat je verrassen door de koffie van de maand (gebrand in Berchem) of laat Juliette haar gang gaan met een verrassingspakket, je zal vast en zeker onder de indruk zijn.

In 1954 deed chocolaterie Meurisse onder de werktitel ijschocola onderzoek naar chocolade die gesmaakt kan worden in de warme periodes van het jaar. Het resultaat was de gevulde reep Zero. Perrette Ice Choc is gebaseerd op het oorspronkelijke ijschocola concept. Ice Choc Lemon is een zuivere witte chocolade van een hoog cacaobotergehalte (27%) met citroen/limoenvulling. Het is verfrissend door het koelsmakend effect van de vulling. De ice Choc bewaart het best in de koelkast.

Hier is het koffiekoekenpakket verkrijgbaar!


Adres

Statiestraat 13
2600 Berchem
03 239 24 54

www.heliosberchem.be


Openingsuren

Din-zat: 9u–18u
Zondag en maandag gesloten
1 coupon: 2 repen Perrette Ice Choc, verpakt
< Terug naar overzicht