< Terug naar overzicht

Neirynck

In de gezellige wijk Pulhof is Patisserie Neirynck sinds 1992 een gevestigde waarde. Behalve voor je dagelijks vers brood kan je bij Neirynck ook terecht voor een uitgebreid en kwaliteitsvol assortiment patisserie. Dit gaande van klassieke tot moderne creaties in een eigentijds jasje.

Philip leerde na zijn studies op Ter Groene Poorte en bij bekende Brusselse patissiers het vak: Mahieu, Wittamer en Debaere. Patisserie Neirynck is één van de nog weinige warme bakkers. Brood, patisserie, confiserie en chocolade worden met veel liefde gemaakt in het eigen atelier bij de winkel. Bij Patisserie Neirynck proef je de liefde voor het vak!

Perrette heeft vijf basissmaken. De melkchocolade is een romige Belgische chocolade met minder suiker. De 60% fondant werd door Meurisse in 1912 gelanceerd onder de naam Boy Scouts. De versie met hazelnoten heette in 1908 Nuctine. De Ice choc Lemon is een zomerchocolade, dit is een zuivere witte chocolade met frisse citroenvulling die ook gesmaakt wordt wanneer het warm is.

Nieuw is de Perrette melkchocolade met karamel en zeezout.


Adres

Marie-Joséelaan 62
2600 Berchem
03 230 34 59


Openingsuren

Maa–zat: 7u—18u
Zondag: 7u–15u30
Woensdag gesloten
3 coupons: 1 pak Perrette
< Terug naar overzicht