< Terug naar overzicht

Lints

Wat ooit begon als een kleine bakkerij, is na 30 jaar ervaring uitgegroeid tot een van dé referenties voor patisserie, brood en chocoladecreaties in het Antwerpse. Lints is de warme bakker die je zoekt, dat is gesneden brood.

Onze missie bij Lints? Klanten laten genieten, en dát met dagverse producten van topkwaliteit. Met passie en creativiteit zorgen we steeds voor vernieuwende smaken in een artistiek jasje die iedereen goesting doet krijgen. Dit alles doen we al sinds 1992. Ons team staat dag en nacht klaar en kiest uit klassieke recepten en zoete combinaties, gestoeld op vakmanschap, zodat de winkel vol ligt met waar u naar verlangt. Alles wordt in huis gemaakt, gaande van het brood, de koffiekoeken en de boterkoekjes tot de taarten, pralines, ijs en het typische Antwerps Handje!

Als echte ambassadeurs zetten we ons in voor onze bakkersstiel. Een bezoek aan de warme bakker mag niet ontbreken als voorbereiding op een feest onder familie en vrienden. En zeg nu zelf, aanschuiven bij de warme bakker voor een zondags ontbijt doet je goesting krijgen en is toch een onderdeel van onze cultuur?

Pure klassiekers of innoverend gebak, het lekkere geluid van vers krakend brood? We streven ervoor onze klant een ervaring te geven die de smaakpapillen doet trillen. Kom mee genieten in onze winkel of neem alvast een kijkje achter de schermen online – op Instagram en Facebook – en blader door het assortiment op onze site.


Adres

Vleminckveld 68
2000 Antwerpen
03 226 91 34

Maantjessteenweg 175
2170 Merksem
03 239 31 59

www.lints.be


Openingsuren

Antwerpen:
Din–zat: 7u–18u
Zondag: 7u–15u

Merksem:
Woe–vrij: 7u–17u
Zat–zon: 7u–14u
Maa–din gesloten
2 coupons: XXXL Antwerps Handje gevuld met crème en Elixir d’Anvers
< Terug naar overzicht