< Terug naar overzicht

The Bakery

Het vak leerde hij bij Domestic – de bakkerij van sterrenrestaurant Dôme – en Yves Guns, grote namen in de bakkerswereld. In de bakkerstoog: bierbrood, roggedesembrood en steengemalen brood. Zuurdesembrood maken is een vak op zich en best moeilijk en complex, maar door het trage rijpingsproces is de smaak van het brood veel sterker. Niet alleen de smaak is voller, ook de korst is knapperiger, het brood heeft een langere houdbaarheid en het zorgt voor een goede spijsvertering. Een brood met gist maak je in twee uur. Een zuurdesembrood maken kost je dagen.

Er is de winkel, het atelier waar het brood wordt gebakken en de kelder, waar de patisserie gemaakt wordt.


Adres

Boomgaardstraat 1
2018 Antwerpen
03 230 12 01

www.thebakeryantwerpen.be


Openingsuren

Di tot vrij: 7u30–18
Zaterdag: 7u30–17u
Zondag: 7u30–13u30
2 coupons: 1 patisseriegebakje
< Terug naar overzicht