Met gids

BEZOEK TENTOONSTELLING KOEKJES UIT ANTWERPEN

Gezien de huidige Covid-maatregelen zijn groepsbezoeken en rondleidingen niet mogelijk. Wijzigingen hierin worden op deze website aangekondigd.

De rondleiding duurt circa 1 u en kan geboekt worden van vrijdag 4 maart 2021 tot en met zaterdag 27 maart 2021, van dinsdag tot en met zaterdag. De prijs voor de rondleiding bedraagt € 75 voor een groep van maximum 10 personen. De inkomprijs voor de tentoonstelling, een 6-pak melo-cakes en 2 postkaarten Antwerpse Handjes per bezoeker zijn inbegrepen. Elke bezoeker kan ook deelnemen aan de wedstrijd.

Voor meer info of boekingen: Danny Braem 0495 54 24 94
Vermeld je naam, het aantal personen, de datum en het gewenste startuur. Na de boeking ontvang je informatie over betaling, gids, plaats van afspraak.

KOEKENSTADWANDELING

Gezien de huidige Covid-maatregelen zijn rondleidingen niet mogelijk. Wijzigingen hierin worden op deze website aangekondigd.

Heel het jaar door kunt u inschrijven voor een begeleide Antwerpen Koekenstad wandeling. Tijdens deze wandeling leidt een stadsgids je langs boeiende historische plekjes in de stad en focust zich op de Antwerpse geschiedenis van koekjes, chocolade, patisserie en koffie. Hier neemt een gids je mee op sleeptouw langs verschillende ambachtelijke zaken en smul je van de lekkerste lokale chocolade, koekjes en koffie.

De rondleiding duurt circa 2 uur en kan heel het jaar door worden geboekt. De prijs voor de gids bij de rondleiding bedraagt € 80 voor een groep van maximum 20 personen. De betaling hiervan gebeurt op voorhand via Visit Antwerpen. Voor de proevertjes komt er 10 euro per persoon bij. Dit bedrag wordt ter plekke voor de start van de wandeling aan de gids betaald.

Tijdens de pateekesweek en chocoladeweek gebeurt het proeven met de pateekespas of chocoladepas (bevat 10 proefcoupons) en je ontvangt de brochure van de pateekes- of chocoladeweek plus een gratis inkomticket voor de tentoonstelling.

Inschrijven

Voor meer info of boekingen: Danny.Braem@skynet.be
Vermeld duidelijk je naam, het aantal personen, de datum en het gewenste startuur. Na de boeking ontvang je informatie over betaling, gids, plaats van afspraak.